En sommerlig søndag

Standard

En sommerlig søndag og jeg fikk lyst til å dele litt nytt med dere.

Det begynner å bli en liten stund siden nå, men i begynnelsen av juni ble jeg invitert på et lite interiør-eventyr hos selveste Nordiske Hjem. Endelig skulle jeg få ta en titt i deres flotte butikk, og endelig skulle jeg få være med på eventet de nå arrangerte for tredje året på rad. Endelig passet det! Det var så hyggelig å henge med så mange fine folk, se så flott de Kine og Tom har det hjemme – en opplevelse i seg selv! Og ikke minst oppleve selve arrangementet med konserter, flotte omgivelser, deilig mat og masse fine folk å skravle med. Det var virkelig en flott dag!

Noe som ble med hjem fra eventet er denne estetiske blomstervasen på bildet under, og jeg synes den passer så godt inni det jeg liker å kalle «strandhuset» vårt. Jeg blir som mange inspirert av naturen, og vil jo gjerne hviske ut skille mellom ute og inne, og alle disse elementene med inspirasjon fra naturen gjør dette for meg. Den passer også så fint sammen med fuglelampen vår fra Seletti. Det blir så fint på kvelden når det mørkt og lampen lyser i de fine tørkede blomstene i vasen.

Natur elementer

Vi har så mange prosjekter ute i sommer, men jeg trenger alltid å forandre litt inne også. Det trenger ikke å være så mye, men ulike stilleben. Kanskje male en vegg, noen nye elementer eller noe gammelt stylet på en ny måte – det må til!

Jeg har lenge hatt på ønskelisten bordet fra Hay som dere ser på bildet under, og endelig ble det mitt. Det passer så fint inn her! Og jeg elsker også kuppet jeg gjord på HM Home, nemlig den lille skjellvasen dere ser på bildet. Er den ikke fin?

Rosa & Messing = Sant.
Sommerfølelse inne

Noe av det beste jeg vet med sommeren er blomster. Jeg vil at det skal bugne med vakre blomster i hvert eneste rom. Selvsagt også i entreen. Selv om det kanskje er rommet vi er minst i, vil jeg jo gjerne at gjestene skal føle seg velkommen med friske blomster, og det gir jo oss også en god start på dagen, og en fin velkomst når vi kommer hjem fra jobb. Og det beste av alt på denne tiden av året kommer de alle mulige farger.

Vakre blomster fra hagen ønsker deg velkommen til oss.

Denne sommeren skal vi nyte her hjemme, vi skal nok på noen småturer og vi har også noen spennende prosjekter på gang. Så om du vil følge med på hva som skjer her, så skal jeg være flink å dele på Instagram/@aimforhappiness, men jeg skal også passe på å koble helt av, det trengs nemlig.

Ha en nydelig sommer videre.

// Jannicke

En ære å bli nominert.

Standard

For en liten tid tilbake var Aimforhappiness i lokalavisen. Siden flere har lurt på om jeg kunne dele artikkelen i sin helhet, tenkte jeg at jeg skulle gjøre det her. Artikkelen handler om ideen bak min blogg og mitt virke, men også min nominasjon til Vixen Influencer Awards.

I dag er det siste dag man har mulighet til å nominere sin favoritt. Jeg setter selvsagt stor pris på de som nominerer «lille» meg, tusen takk alle som en. Det er flere som lurer på hva de skal skrive i de ulike feltene så det kommer her:

Nominasjonskategori: Årets influenser/Interiør
Navn på Influencer – @aimforhappiness
URL blogg: http://www.aimforhappiness.com

Du kan stemme her!

 

interiørfoto_portrett_jannicke_fotoesben_esben-5982-_sq

Bildet som ble brukt i artikkelen er tatt av min samboer Esben.


Her er artikkelen:

 

Nesoddingen Jannicke Valen står bak interiørbloggen Aimforhappiness.. Bloggen skyter fart om dagen og nylig ble det klart at den er nominert til Vixen Influencer Awards (tidligere Vixen Blog Awards).

– Det er helt klart en ære å bli nominert. Ender jeg opp som en av finalistene er det en seier i seg selv. At jeg som er nominert for første gang skal stikke av med seieren anser jeg som lite sansynelig. Men igjen, det er en ære bare å bli nominert. Jeg tar det som et slags klapp på skulderen og en bekreftelse på at folk liker det jeg driver med, smiler Jannicke.

Aimforhappiness er nominert i interiørklassen. I fjor var det Stylizimo og Nina Holst som stakk av med seieren i denne klassen.

Jannicke er en over snittet kreativ dame og ved siden av bloggen jobber hun blant annet som boligstyler, interiørkonsulent, sosiale medier og jobber med grafisk design. I bunn er hun nemlig utdannet både grafisk designer og stylist.

Hun ønsker at bloggen skal være til visuell inspirasjon.

Bruker hjemmet

Etter flere år på Flaskebekk og Fjellstrand bygde interiørbloggeren og mannen Espen i  2016 bolig med fantastisk sjøutsikt i Terrassestien på Hellvik . Endelig fikk Jannicke, som også er oppvokst på Hellvik, hjemmet hun alltid hadde drømt om. Og hver eneste lille deltaj i den lekre boligen er det Jannicke som står bak. Her bor paret i dag med sine to døttre Embla og Stella på ett og sju år.

Boligen på Hellvik, som har sjøutsikt fra alle rom og stor takterrasse på toppen, vises til stadighet fram på bloggen og også Instagram.  Eldstedatteren Stellas fantastiske barnerom var også nylig å se i en rekke aviser i forbindelse med at Jannicke delte tips til hvordan man kan innrede nettopp barnerom.

Kick start

Stadig flere lesere og samarbeidspartnere finner veien til Jannickes blogg.

– Jeg har fått en skikkelig kick start nå etter at jeg var ferdig med siste permisjon i sommer. Jeg blir stadig overrasket over lesertallene. Det er selvfølgelig gøy at folk liker det de ser og leser bloggen min, smiler Jannicke.

Og som blogger i 2017 vet hun at bruken av Instagram og de andre sosiale mediene er uhyre viktig for å overleve. Aimforhappiness har 13,500 følgere på Instagram.

Den Vixen-nominerte nesoddbloggeren elsker det hun gjør og har stor tro på fremtiden.

– Jeg føler jeg har sådd mange frø nå i 2017 og har skikkelig trua på 2018, avslutter Jannicke Valen. Jeg håper dere fikk glede av at jeg delte den her, og at dere har en strålende uke!

// Jannicke

Home sweet home

Standard

2015-02-09 18.41.22-2

Vi avsluttet det forrige året med mye planer for det nye året, så vi visste at det kom til å bli en aldri så liten omveltning. Men likevel er det ganske så merkelig å avslutte kapitler for så å starte nye. Nå på søndag har vi visning på huset vi bor i nå, og det føles ganske så rart. Vi gleder oss selvsagt veldig til å flytte til huset som vi bygger nå, men vi kommer til å savne så mye med huset, og ikke minst det gode miljøet her. Tror jeg har tatt bilder av hver krok som er i dette huset, og når jeg nå sitter og ser igjennom bilder dukker det opp mange fine minner.

kontor_hjemme-9825

Bloggen min Aimforhappiness ble til i dette huset.

lapinandme

Stella sitt første barnerom.

Salamanderskogen bh 2014 STELLA (53)

Stella sine første barneår. Når vi flytter blir hun skolejente. Hvor ble tiden av?

Salamanderskogen bh 2014 STELLA (56)

Vår luring!

unnamed-5

Jeg gleder meg til nytt miljø for å fange flere øyeblikk.

soverom1_marikloppa_42c

Aimforart.com ble til i dette huset, og her ser dere et av bildene hengende på soverommet vårt.

fjellstrand_strand_stupebrett

Er det en ting vi kommer til å savne med Fjellstrand er kveldsolen. Det er virkelig helt fantastisk å få nyte de sommerkveldene vi har her i Norge til langt på kvelden, og middag på stranda er herlig! Men vi flytter heldigvis ikke så langt, så sommerkvelder på Fjellstrandstranden blir det uansett framover. Min ene søster med familien, flere venner og Stellas venner bor jo fortsatt her, så vi kommer nok til å ses på Fjellstrand.

Men nå til huset vi bygger! Der skjer det mye for tiden, og jeg er ganske ivrig på å snappe derfra. Det er så gøy å ikke bo lenger unna enn at vi kan følge med på alle stegene som skjer. Nå har støpingen av gulv og vegger blitt gjort, og til uka skal det fylles på masser inntil huset, før det på våren igjen skal begynnes med vegger.

Deler noen bilder av prosessen under.

Terrassastien_blogg

Huset!

Som jeg har nevnt tidligere har vi valgt Iec-hus som husleverandør. De anbefaler vi virkelig videre. Vi har hatt en arkitekt som har tilpasset huset perfekt for oss, og jeg må også si at de er de som har strukket seg lengst for å imøtekomme alle valgene og ønskene våre. Så vi følte oss mest trygg ved å velge Iec-Hus.

unnamed-19

Det første grunnarbeidet av Trond Gulbrandsen.

Det var fantastisk gøy å komme på tomta etter at Trond hadde gjort klart til grunnmuren skulle settes opp. Som nevnt tidligere anbefaler vi også Trond på det varmeste. Han har vært med oss på befaring på flere tomter, og vi har hele tiden følt oss trygge på at han ville gjøre en god jobb, og er også iderik og skikkelig arbeidsom. Noe som var skikkelig bonus når vi kom på tomten og tok dette bildet, er at vi oppdaget at vi fikk sjøutsikt også fra 1.etasje! Synes det er ekstra hyggelig å tenke på at Stella skal få en skolepult under vindu sitt, som hun får fin utsikt fra. Det må jo inspirere kreativiteten hennes 😉 Jeg vokste jo selv opp med fin utsikt, og jeg må jo ærlig innrømme at jeg brydde meg så mye om det. Men etter at jeg voksen så har det vært en av min høyeste ønsker. Legger ved en video under som viser en snap fra utsikten vi får fra takterrassen.

Gleder oss ekstremt til lange sommerkvelder på terrassen. Og om vi klarer å holde oss innenfor framdriftsplanen så ser det ut som vi får nytet litt av sommeren her allerede nå til sommeren, 2016!

Her er noen av valgene vi har gjort i huset så langt:

a92bd679630efe4ea2648b0f416c39c7

Ønsker lanterna til å ha over badekarret.

På det største badet som vi skal ha badekar og separat dusj, ønsker jeg å få inn noen naturmaterialer, da vi skal ha betonggulv. Så myk tekstil over badekaret, skapet under vasken får en trebenk, skinnhåndtak til skuffene, og jeg ønsker også en del grønne planter inn på dette badet. Badekaret vi har valgt er litt større en dette, men ganske lik i formen. Vi har valgt mørk grønn/grå fliser til veggene, og kommer til å beholde en vegg hvit. Jeg har skikkelig lyst til et bad der vi kan skape stemning, litt spa og kunne gi oss ro etter en lang dag. På badet opp som blir gjestebadet, og det som kanskje blir mest brukt blir det litt «enklere». Det blir hvite 10×10 fliser lagt forbandt. Vi skal her ha detaljer i messing. Deler inspirasjonsbilde til valgene vi har gjort.

unnamed-22
Vi har også valgt seng til Stella, og vi synes denne strand-inspirerte sengen passer perfekt inn. Vi ser for oss at etterhvert kan lillesøster og Stella dele rom, og de kan sove i køyesengen begge to. Vi får se! Vi har tegnet inn et rom til hver av de, men har lyst til at det ene rommet kan brukes som lekerom mens de enda er små.

strandhuset_jul

Seng fra BestKiddos

Flisene i gangen hadde jeg bestemt for en stund siden, men små forandringer blir gjort hele tiden, og nå har vi endt på disse flisene fra Ulfven. Disse er fortsatt litt spesielle, men gråtonene er mer diskret.

byBenedicthe-ny-2016-lys

Vi har også valgt en peis som vi skal ha i stua, og det ble denne hvite fra Jøtul:

unnamed-23

Bildet er lånt fra Nordiskehjem.

Vi har tatt mange flere valg, men tenker at noe skal jeg vente med å dele til vi flytter inn. Er så spent på å se om alle valgene blir akkurat slik vi har tenkt.

Noe annet vi er veldig fornøyd med i denne prosessen er at vi har fått en veldig hyggelig byggeleder. Lite visste vi om hvor takknemlige vi kom til å bli for å ha det! Jeg har hørt om tilfeller med byggeledere som aldri tar telefonen, og er veldig firkantet i sitt møte med kunder. Vår byggeleder har også mye å gjøre, men han har opptatt av at vi/de skal holde seg til framdriftsplanen, og hjelper oss også med valg og løsninger underveis! Han er alltid veldig rolig, i noe som kan være en litt stressende prosess, og det er noe i hvert fall jeg setter veldig pris på. Om det er noen som har funnet seg en tomt som de ønsker å bygge på anbefaler vi at dere tar en titt på Iec-hus sine hjemmesider, og hils fra meg da om dere tar kontakt 😉

Men nå skal først og fremst huset vårt selges! Og jeg sier som Stella sa på vei til barnehagen i dag: «Det blir spennende å se hvem som kjøper huset vårt. De må vente inn med å flytte inn da Mamma, de ser jo at vi bor der nå..». Men ja, håper noen gode folk tar over huset, og får like mye glede av det hyggelige nabolaget i Marikloppa.

For de som vil ta en titt, så kan dere se annonsen her!

unnamed-24

Make your home here.

Håper dere synes det er gøy å følge prosessen, jeg synes i hvert fall det er gøy å dele med dere!

// Jannicke
@aimforhappiness

De endelige tegningene.

Standard

Det er så utrolig gøy å få de siste tegningene fra Iec-hus. Her skal det bygges, og her skal vi bo – og vi gleder oss!! Som jeg har nevnt tidligere har vi gjort en del endringer på huset, både innvendig og utvendig, og vi har nå fått det slik vi ønsker det. Det har vært viktig for oss med gode romløsninger, og et hus der vi får våre behov dekket. Vi ønsket faktisk mindre antall rom enn her vi bor nå, men heller større rom og soner. Ja, en god planløsning. Vi har også byttet ut en del dører med skyvedører for å få en mer åpen følelse, og bedre plass. På bildet under ser dere huset utvendig, og her ser dere også at vi har fokusert mye på uteområdet. Tomten har fantastisk sjøutsikt, noe vi selvsagt ønsker å nyte. Så en stor takterasse blir magisk! Her blir det også best utsikt. Men vi får også flott utsikt mot Oslo på den «lille» terrassen. Det var også viktig for oss at vi kunne gå rett ut i fra stua til en terrasse som er under tak. Ser for meg sene kvelder her langt utover høsten. Ser dere det store vinduet på enden av huset, andre siden enn terrassen. Det bli soverommet til mannen og meg, med sjøutsikt! Gleder meg allerede til å knipse soveroms bilder der.  Jeg skal vise dere litt mer bilder av planløsningen innvendig senere.

Drømmehjemmet

Drømmehjemmet

Jeg tenkte jeg skulle forklare litt hva vi, (ok kanskje mest meg:)) har tenkt. Vi ønsket en god og stor gang, med plass til god lagring. Noe annet som var viktig for oss i og med at vi begge jobber en del hjemmefra, og hoveddelen av oppdragene er foto og styling, så er vi avhengig av et stort fotostudio. Noen ganger trenger vi større plass enn det fotostudioet er tegnet inn som, så da har vi en skyvedør mellom fotostudio og soverommet som ligger vegg i vegg. Her har vi da også god lagring til alt av foto lamper, bakgrunner og liknende. Det var også viktig for oss at vi lett kan flytte studioet ut i hagen for å få fine bilder ute. Vi tror vi har bestemt oss for malt betonggulv i fotostudioet, og også i det tilhørende naborommet. Kanskje også badet nede. Jeg har jo alltid likt det litt råe og industrielle uttrykket, og tror også at det kan bli både praktisk og vakkert i fotostudio. Vurderer også betong på badet nede, i samme etasje som fotostudio. Det er så vakkert! Legger ved et inspirasjonsbilde under der dere kan se hvordan flinke Elisabeth Heier har gjort det med betonggulv.

Vakkert hos Elisabeth Heier

Vakkert hos Elisabeth Heier

Også har jeg i lang tid vært forelsket i vakre marrokanske fliser. Planlegger å ha det i gangen så man ser de vakre flisene med engang man kommer inn. Synes de jeg viser eksempel på under passer perfekt til betonggulvet som er i samme etasje.

♡

ulfven.no

ulfven.no

Jeg elsker den sarte blåfargen på flisene på bildet over. Disse vakre flisene finner du hos ulfven.no – og de har et stort utvalg av vakre fliser.

Vakre fliser hos @billys

Vakre fliser hos @billysbb

Er det noe dere spesielt dere vil se, eller at jeg skriver om under byggingen til ferdig hus? Bare å kommentere under innlegget, eller på instagram, @aimforhappiness. Dette blir GØY!

Ha en strålende torsdag videre!

// Jannicke

Boost your vitality

Standard

På tirsdag var jeg så heldig å bli invitert til foredrag/event i forbindelse med Trine Berge sin nye bok «Rawfood». Og for en inspirerende dame Trine er. Full av kunnskap delte hun hvordan vi enkelt kan få i oss mere grønt, og rett og slett mer næringsrik mat. Vi fikk blant annet smake på grønn smoothie, salat og energi kuler. NAM! Mango dressingen som hun serverte til salaten lagde vi selv til middagen her i går, og jeg kjenner jeg har lyst til å teste ut masse mer fra den fargerike og inspirerende boken. Noe av det Trine sa under eventet som jeg virkelig synes er viktig å huske på var at «Helse handler ikke om å være streng med deg selv og aldri ha det gøy, men å ha energi og overskudd til å skape det livet du drømmer om.» Nettopp!

unnamed

Noe som gjorde eventet ekstra morsomt var at jeg ble leid inn som stylist til eventet. Jeg er jo kanskje mest vant til å style interiør, men mat kommer virkelig som en god nummer to, eller en delt førsteplass. Så lenge jeg får jobbe kreativt med stylingen så synes jeg all styling er gøy! Jeg er jo også lidenskap opptatt av mat, så med rawfood og supermat som tema ble jobben både mer inspirerende og kreativ.

unnamed-1
Må si at lokalene vi var i, studio Dreyer Hensley, var fantastiske. For et flott studio! Store vinduer, luftig under taket og med de vakreste tre bordene. Deler noen bilder med dere her, men anbefaler dere også til å sjekke ut Trine Berge sitt innlegg fra eventet på Superdamebloggen. Der er det også en link om du vil melde deg på eventet, noe jeg anbefaler på det varmeste.

Bordkort med #-info by @aimforhapinness

Bordkort med #-info by @aimforhappiness

Takk for meg, og for et veldig hyggelig event!

#sponset #ambassadør

// Ha en fin kveld videre, Jannicke.

Inspiring November

Standard

Høsten er for mange en litt grå tid, særlig den tiden mellom høsten og vinter, da naturen har mistet en del farger. Jeg elsker den tiden! Eller, jeg elsker hele høsten, med og uten farger. Og en av de tingene jeg virkelig liker med høsten er alt det fine og nye som kommer i butikkene da. Mange fristelser!

Oslo er virkelig i vekst. Jeg husker ekstasen når Eger åpnet dørene, og jeg tenkte at nå er endelig Oslo på vei til å bli en storby. Jeg liker å gå innom bare for å få inspirasjon, og noen ganger blir noen favoritter med meg hjem. Vesken på bildet kjøpte jeg på Eger for et par år siden, og Nike skoene fant jeg der for ikke så lenge siden. Favorittene mine kommer ofte fra dette stedet.

Flere steder i Oslo er i vekst, og jeg synes det er spennende å følge med på utviklingen. Nå skjer det jo mye på Steen & Strøm også, og lykken var stor når jeg fikk tak i Moschino coveret i veskeavdelingen på Steen & Strøm,  og jeg slapp å bestille det på nettet.

// Takk for alle dere herlige mennesker som er innom å leser på bloggen min. Det settes stor pris på! Følg meg gjerne på instagram @aimforhappiness eller på facebook. //