Den første vårdagen

Standard

I dag har vært en usedvanlig god dag. Du vet de dagene der utfordringene er litt færre, og mulighetene er flere? Jeg kan ikke fortelle så mye ennå, men jeg kan si at det er godt å se at det hjelper å være målrettet, og ikke minst ikke gi opp. Gleder meg til å dele mer med dere senere!

Dagen i dag blir jo regnet som den første vårdagen, noe som bare i seg selv gjør det til min favorittdag nummer en! Jeg er så klar, som jeg alltid er for våren. Flere farger i naturen, sol, mer energi, lysere dager, mindre klær, sneakers – ja, listen kunne bare fortsatt i det uendelige.

I morgen får vi besøk av en journalist og fotograf som skal lage en boligreportasje her hos oss, så i dag har jeg hatt en skikkelig vårrengjøring her når Embla har hatt sine daglige soveøkter. Jeg har akkurat kommet hjem fra blomsterbutikken, så nå skal jeg bare style og pynte litt her hjemme, akkurat sånn jeg liker det. Jeg liker jo egentlig å ha blomster i alle rom, og Stella setter alltid pris på en liten bukett på hennes rom også. Jeg gleder meg så til å få de første vårblomstene plukket av Stella utover sesongen også, idyll for meg!

unnamed-22

Vår på soverommet

Jeg gleder meg også veldig til å komme i gang med uteområdet vårt. Plante de første plantene i hagen, bestemme hvor bærbuskene skal være, plante i krukker og ikke minst innrede takterrassen med både planter og blomster, og ikke minst utemøbler. Her tar jeg gjerne i mot gode råd. Jeg har lyst på noen litt stilrene møbler som trenger lite til ingen vedlikehold, og også en god loungesofa som vi kan synke ned i på varme sommerkvelder. Har du noen gode tips, kommenter gjerne med en link under innlegget. Eller send meg melding på instagram, @aimforhappiness. Men vi er så smått i gang på takterrassen. Et minidrivhus fra Tilboligen og noen stilige lamper fra Multitrend er på plass. Skal dele bilder av begge deler så snart været tillater det. Nå deler jeg en video med dere som Esben tok i helgen. Vi virkelig nyter takterrassen vår, akkurat slik vi trodde vi kom til å gjøre!

4 kommentarer om “Den første vårdagen

 1. Så spennende med besøk da, håper du deler bildene med oss her? Og finnes det egentlig noe bedre enn nye og friske blomster mens sola skinner inn ruta? VÅR! Så deilig 🙂 Gleder meg til å se hva du gjør med uteområdet etter hvert. Det blir sikkert fint!

  Likt av 1 person

  • Det gjør jeg nok 😊 Spent på bildene selv! Ja, det er pur lykke med endelig vår 🌿 Snart tid for uteområde. Så hyggelig med kommentarer ~ tusen takk 😘

   Liker

 2. For en herlig takterrasse dere har! Vi er midt i byggeplaner (andre runde) og snublet over bloggen din. Litt morsomt, ettersom vi bygget med IEC hus for seks år siden. Vi var også fornøyd med de, men da var de ikke like fleksible på endringer. Hvilket hus i katalogen deres tok dere utgangspunkt i?
  Hvordan har dere løst dette med utgang til takterrassen? Vi sliter litt med det. Takknemlig for alle tips.
  Mvh. Andrea

  Liker

  • Hei Andrea! Så spennende med husbygging. Går dere for IEC denne gangen også? De har vært veldig fleksible med oss, noe som var avgjørende for oss når vi valgte de. Huset vi tok utgangspunkt i var Emilie, men som sagt den har blitt ganske annerledes 🙂 Vi har blant annet utvidet huset også. Vi har utgang fra stua til en stor terrasse, og fra den terrassen har vi en trapp opp til taket. Var det Ok forklart? Jeg kan filme det til deg om du vil? Har du snapp? Kan sende det der 🙂 Jeg heter Aimforhappiness der også ✌🏻 ~ Jannicke

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..