Good morning sunshine

Standard

unnamed-11

Når jeg våknet i går, tenkte jeg at dette blir en bra dag! Det blir jo sjelden som man tenker, og i går ble vel litt mer dramatisk enn jeg hadde ønsket. Uten å gå inn på detaljer så fikk jeg en hastetime på sykehuset med knøttet i magen. Jeg tror jeg aldri har vært mer engstelig! Heldigvis var alt i skjønneste orden, og vi fikk hilse på knøttet som hadde et sterkt bankende hjerte. Men vi fikk virkelig kjenne på hvor sterkt ønsket babyen er, og hvor takknemlige vi er for å nå vite at alt er i skjønneste orden.

Så i dag bestemte vi oss for å ta en veldig rolig dag. Jeg er sliten etter gårsdagen, og vi trengte å puste og bare være litt. Stella har hatt besøk av fetter Lukas, og Esben og jeg har fått unna litt små ting som har hengt over oss. Sola har skint så da måtte jeg knipse den vakre buketten jeg fikk av mine søstre og foreldre når vi kom hjem fra sykehuset i går. En av de vakreste blomsterbukettene jeg har sett! Tusen takk igjen. Jeg vet det er tidlig, men når det er mildvær og sol så begynner jeg med engang å håpe på en tidlig vår. Uansett er den ikke langt unna, og hvor deilig er ikke det?!

Fortsatt god helg!
// Jannicke

2 kommentarer om “Good morning sunshine

  1. Huff, så ekkelt, sånt er ikke hyggelig nei.
    Godt å høre at alt er bra med den lille i magen, og med mamma’n 🙂
    Nydelig blomsterbukett ja, herlige vårfarger!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..