Interiørstyling

Standard

Noe av det beste jeg vet, er å hjelpe kunder med interiørstyling. Alt fra råd, skisser, ideutvikling og selve utførelsen er utrolig kreativt og givende. Og alle oppdrag er forskjellige. Noen trenger bare noen råd og skisser, mens noen trenger mer omfattende forandringer. Jeg har ikke vist så mye av jobbene jeg har gjort tidligere på bloggen, men det tenkte jeg at skulle snu nå.

Den kunden jeg skal vise nå hadde nettopp fornyet kjøkkenet. Med åpen kjøkkenløsning trengte de trengte litt hjelp med å samle de røde trådene, få en klarere helhet og få opp bilder de likte på veggene. Sofakroken trengte et mer personlig preg, noe mere lys/lamper måtte inn for stemning og en vegg ble malt.

Her ser dere sofakroken/stuen før endringene:

Før

Før

Før

Før

Her kommer noen bilder som viser forandringene:

Etter

Etter

Familien er glad i sterke farger, og liker det litt lekne interiøret. Jeg ville beholde det, men har prøvd å samle/forme det litt slik at fargene kommer mer til sin rett. Jeg synes og den nydelige blåfargen står så fint til til den grå sofaen, og rammer inn sofakroken litt helhetlig. Blå fargen er fra Jotun og heter «Norwegian presence».

Nærbilde av fargen

Nærbilde av fargen

Bord ble byttet ut med mere praktiske Hay bord. Fargene ble hentet inn igjen på forskjellige stilleben på bordene. Orange og gul er også farger som er mye brukt på kjøkkenet på detaljer. Teppet ble byttet ut med et litt roligere Block teppe.

unnamed-5

Sofakroken var hovedforandringen, men det er også byttet ut lamper, og gjort noen andre små endringer som jeg skal vise under. De trengte blant annet å skjule noen stikkontakter og ledninger, og denne tøffe lampen ble da redningen:

unnamed-2

Lampe fra Bxxlght

Flere grønne planter ble også kjøpt inn som dere ser både på bildet over, og under. Kjøkkenet var som sagt nyoppusset og flott, men en stringhylle ble satt inn over den ene kjøkkenbenken. Fargene blir hentet inn igjen i detaljer i hyllen, og det er et fin mulighet til å bytte ut og gjøre små forandringer på kjøkkenet.

Stringhylle

Stringhylle med familiens kjøkkenfavoritter

I trappen hadde de en lampe de ikke var så fornøyde med, så her byttet vi det ut med tre Verner Panton flowerpot lamper.

Flowerpot

Flowerpot

De ønsket også å kjøpe et Aimforart bilde som de selv syntes passet inn ved spisebordet på kjøkkenet, og jeg må jo si meg enig.
Det henter fint inn de gule detaljene og foto i interiøret er en fin måte å personliggjøre interiøret.

A mans bestfriend fra aimforart.com

A mans bestfriend fra aimforart.com

Det er bare å kontakte meg her på bloggen, på mail eller i sosiale medier (Aimforhappiness) om du/dere trenger hjelp til interiørstyling. Min mail er jannickevalen@gmail.com.

Tusen takk til Tone og familien for dette spennende oppdraget – det er veldig hyggelig at dere ble så fornøyde.

Ha en fin mandagskveld videre!

// Jannicke

4 kommentarer om “Interiørstyling

 1. Dette ble knallbra!
  Likte spesielt at du brukte en mørk blå bak sofaen.
  Jeg har selv falt for fargen Oslo, og leker med tanken på den på soverommet, eller en vegg i stuen:))
  Knallfint bilde fra Aimforart også ♡

  Skjønner godt at dette er en morsom jobb:)

  Likt av 1 person

  • Nå fikk jeg opp kommentaren din 🙂 Du hadde rett, den havnet i spam, må gjøre noe med instillingene. Tusen takk for fine ord 😘 Ja, jeg har og lyst til å ha en kontrastvegg eller to i nyhuset. Er så fint, synes og bilder kommer bedre fra fram. Stor klem

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..