Høsten og starten på vårt nye hjem.

Standard

Høsten er uten tvil min favoritt årstid! Det er som en ny start med blanke ark, og med veldig frisk og deilig høstluft til. Det er alltid mye spennende som skjer på høsten, og denne høsten er ikke foruten. Denne blir kanskje den mest spennende av de alle med husbyggingen.

I helgen har vi sett litt på fliser, og på kjøkken. Vi vurderer et kjøkken fra Ikea, men Kvik er heller ikke uaktuelt. Er det noen som har erfaringer å dele her? Må si vi føler oss veldig heldige som nå endelig er i gang med husdrømmen, og det å skape sitt eget hjem er virkelig fantastisk gøy!

Skjermbilde 2015-08-25 kl. 18.00.36

Skissen over er av vårt nye hjem. Vi har valgt IEC hus, og vi brukte god tid på å ta den avgjørelsen. Det er virkelig ikke lett å ta et så stort valg, men vi føler oss trygge på at ønskene våre blir godt ivaretatt hos IEC hus. De har vært hjelpsomme med alle små og store endringer vi har ønsket, og dette huset som dere ser på bildet er ikke det endelige. Det er så mye å ta stilling til, og vi vil jo virkelig at dette skal bli vårt endelige hjem.

Nå som hus prosessen er i gang, så har jeg ekstra lyst til å endelig få med meg Interiør og Boligmessen i Bergen. Er det noen jeg kjenner som skal dit? Hadde vært veldig hyggelig å fått til en gjeng, og dratt sammen.

På bildet under ser dere det eneste som fikk lov til å være hjem fra IKEA, en stor grønn plante. Nå er det kun småting som kommer inn her vi bor nå, for nå skal alt spares til nyhuset. Jeg håper også jeg finner noen godbiter på høstens loppemarked. Herregud, høsten er så digg!

Jeg har forresten blitt veldig glad i å bruke snap. Det er så enkelt og greit å dele små historier, og også tips for de som følger meg der. Som den smoothie frelste som jeg er, så deler jeg også videoer av hvordan jeg lager mine beste smoothier. De snappene ble fort veldig populære, og  jeg må si det er kjempe hyggelig å få snapper fra dere der dere deler deres aimforhappiness smoothier 😉 Jeg har et mat stylingsoppdrag på tirsdag, som jeg tenkte å snappe, så det er bare å følge med. Jeg heter det samme på snap, aimforhappiness. Ellers så vil det selvsagt bli mye fra husbyggingen på snap, jeg GLEDER meg til å dele med dere!

Ikea plante

// Sov godt ❥ //

En kommentar om “Høsten og starten på vårt nye hjem.

  1. Herregud, den der «rammen» eller hva man skal kalle det, som det står Sunshine i, hvor i all verden har du fått tak i den så stor? Den var jo bare rååstilig! 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..