Office Day

Standard

Etter en helg med fokus på kun fornøyelser, slik en helg burde være, så er det godt med mandag og fokus på mål for 2015. Mannen og jeg driver Aimforart sammenog vi merker at nettbutikken må få mer fokus om det skal bli slik vi ønsker. Noen av målene vår med nettbutikken var å få kunne inspirere andre og samtidig inspirere oss selv til å stadig lage ny kunst som skal legges ut på siden. Parallelt med dette må vi også fokusere på utstillingen vi skal ha til våren/sommeren som trenger et tema og nye arbeider. Vi er selvsagt veldig takknemlig for alle salg, og for de som nå har Aimorart hengene på veggene sine. Kom gjerne med inspill om det er noe som savnes.
Tusen takk ♡

Officeday

Office Day

Ha en strålende uke!

// Jannicke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..