Something old

Standard

Jeg har nettopp byttet til meg to jærstoler som jeg er kjempe fornøyd med. I førsteomgang brukes de til bladoppbevaring og til forskjellige stilleben. Kanskje de får stå sammen med stolene rundt spisebordet en dag, men akkurat nå passer de perfekt hvor de er.

unnamed

Vårfølelse

unnamed-2

Bulldog

Jeg hadde en hyggelig journalist og fotograf på besøk for et par dager siden (til boligdelen til Aftenposten), og fokuset på artikkelen skal være stilleben. Noe jeg synes er kjempe gøy! Jeg liker å kunne bruke kreativiteten min til og lage forskjellige stilleben, og for meg er det med på å skape en stemning og helhet til rommet og hjemmet.

trenøtter

3 «nøtter» til askepott

Fant disse tre små konglene på en av mine mange turer her på Nesodden, og de fikk meg til å tenke på «Tre nøtter til Askepott». Jeg sprayet de med litt kobberspray og synes de passer fint sammen med de sarte rosa tonene.

Ha en fin kveld!

// Jannicke


 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..