Islykter

Standard

 

Islykter

Islykter

 

Kveldstemning

Kveldstemning

 

Vinternatt

Vinternatt

 

Etter å ha sett flere fine og inspirende islykter, ville jeg prøve å lage dette selv.

Før jul var Stella og jeg innom en lokal blomsterbutikk her på Nesodden, og de hadde laget de vakreste islyktene. Nå måtte bare minusgradene komme, så jeg kunne prøve. Så i går, når det var skikkelig kaldt lagde jeg tre stykker. Det var veldig enkelt, og ganske så fort gjort.

Jeg fylte to ballonger med vann, og satte de i en skål på terrassen over natten. Her er det viktig at de de ikke fryser for mye, slik at du får hakket hull på toppen, og helt ut vann som ikke har frosset. «Ballonglyktene» er helt klare og uten pynt. Jeg ville og lage en som jeg kunne pynte og som kunne være litt jul. Da fant jeg to plastboller. En litt mindre enn den andre. Fylte den største med vann. Puttet granbarkvist i midten av plastbollen før jeg tok den lille plastbollen oppi. Dette gjorde jeg for at det ikke skulle bare være vann i mellom plastbollene, slik at det skulle være lettere å få de fra hverandre igjen. Så var det bare å dekorere rundt lykten. Jeg brukte flere granbarkvister, røde kuler (kristtorn) og stjerneanis.

Ha en fortsatt fin romjul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..