Inspiring November

Standard

Høsten er for mange en litt grå tid, særlig den tiden mellom høsten og vinter, da naturen har mistet en del farger. Jeg elsker den tiden! Eller, jeg elsker hele høsten, med og uten farger. Og en av de tingene jeg virkelig liker med høsten er alt det fine og nye som kommer i butikkene da. Mange fristelser!

Oslo er virkelig i vekst. Jeg husker ekstasen når Eger åpnet dørene, og jeg tenkte at nå er endelig Oslo på vei til å bli en storby. Jeg liker å gå innom bare for å få inspirasjon, og noen ganger blir noen favoritter med meg hjem. Vesken på bildet kjøpte jeg på Eger for et par år siden, og Nike skoene fant jeg der for ikke så lenge siden. Favorittene mine kommer ofte fra dette stedet.

Flere steder i Oslo er i vekst, og jeg synes det er spennende å følge med på utviklingen. Nå skjer det jo mye på Steen & Strøm også, og lykken var stor når jeg fikk tak i Moschino coveret i veskeavdelingen på Steen & Strøm,  og jeg slapp å bestille det på nettet.

// Takk for alle dere herlige mennesker som er innom å leser på bloggen min. Det settes stor pris på! Følg meg gjerne på instagram @aimforhappiness eller på facebook. //

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..