We belong together ☮

Standard

Processed with VSCOcam with f2 preset

Her tilbringer vi mestparten av denne helgen. To av tre har feber, og mannen tar vare på de syke jentene sine. Det er ganske så koselig å se tegnefilm, lese og bare kose på en litt grå høstdag når formen ikke er på topp.

Når Stella er syk, havner hun ofte i sengen vår i løpet av natten også. Da blir det lite søvn, men mye gullkorn fra en febersyk frøken. Sånn mellom tre og fire i natt kom det fra frøkna: » I morgen MÅ vi ha grønnsakssuppe til middag, det gjør oss frisk mamma». Da blir det skikkelig høstsuppe til middag i dag da, hun har jo helt rett 😉

Bildet som dere ser over sengen skal legges ut i nettbutikken aimforart i løpet av helgen. Som nevnt tidligere kan alle produkter/bilder bestilles på ønsket matriale. Fra poster til lerret, og vanlig print til aliminium. Rett og slett hva som måtte passe hos deg. Det er en del valg av matriale i nettbutikken nå, men noen mangler fortsatt, men ønsker du f.eks print på aliminium er det bare mail oss, så fikser vi det.

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..