Skjærgårdsidyll og japanske hager

Standard
Ro

Ro

Denne sommeren hadde vi ingen bestemte planer for ferien. Vi skulle ta det litt som det kom, og mest av alt skulle vi nyte denne flotte halvøyen vi bor på disse varme sommerdagene. Men behovet for å dra på en liten tur, hente inspirasjon og oppleve noe nytt sammen  kom snikende. Mannen og jeg har alltid likt og reise, og jeg tenker at når man reiser og ser verden, så blir man mer ydmyk mot andre mennesker, vi henter alltid mye inspirasjon, får ideer til arbeid, lærer noe nytt og blir mer åpen. Dette er noe vi vil lære Stella.

unnamed-25

To lykkelige geishaer

Denne gangen gikk ikke reisen langt, men den var mer eksotisk enn man kanskje kunne forestille seg. Vi reiste til den svenske skjærgården, nærmere bestemt reiste vi til Yasuragi Hasseludden. Et sted for avkobling, meditasjon, yoga, deilig japansk inspirert mat, vakker natur, bad og et utrolig flott hotell.

unnamed-5

Vakre hotellrom

Utsikt fra terrassen på hotellrommet

Utsikt fra terrassen på hotellrommet

Deilig avsluttning på dagen

Deilig avslutning på dagen

Vanligvis har dette hotellet kun åpent for voksene, men fra 1. juli til 10. august har de åpent for barnefamilier der de tilrettelegger for barna med forskjellige aktiviteter. Stella var blant annet med på forskjellige vannaktiviteter, dykking, lærte å lage sushie, origami bretting og mye annet gøy. Vi byttet på med å ta henne med på disse aktivitetene, eller dro sammen, så fikk en av oss muligheten til å være med på for eksempel yoga timer og meditasjon.

yasugari-0158

Meditasjon

Omgivelsene til hotellet var virkelig helt fantastiske. Hotellet har brukt mye naturlig matriale, og du føler deg virkelig i ett med naturen når du for eksempel sitter i et av bassengene i uteområde, du hører bølgeskvulp, ser sjøen, og er omkranset av vakre trær.
Jeg synes det var virkelig helt fantastisk å starte dagen med en yoga time, og avslutte med meditasjon før vi gikk til middag.

Harmoni

Harmoni

yasugari-0024

Varmebad

Ja, så var det maten. Vi begge elsker asiatisk mat, og Stella er og glad i blant annet sushie, så vi  gledet oss virkelig til maten. Vi ble absolutt ikke skuffet, man kan nesten ene og alene reise kun for å oppleve så smakfull og delikat mat. Den siste kvelden overrasket de oss med den mest fantastiske sushien. Det var nydelig!

Nydelig

Fantastisk mat

untitled-0292

Sushie

untitled-0297

Avkobling

Hit skal vi helt sikkert reise igjen, og vi anbefaler stedet på det varmeste.
Dette var virkelig helt perfekt for oss. 

(Dette innlegget er ikke sponset)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..