Lys med attitude!

Standard

Når jeg fant @harleyandco_candels på instagram tok det ikke lang tid før jeg måtte bestille meg noen av lysene deres. Jeg syntes bulldogene var fantastisk søte og litt utenom det vanlige, noe jeg kunne like. Hva synes dere? De har også «vanlige» duftlys. Dette som dere ser på bilde under lukter himmelsk, det er vanilje og solbær. Ta en titt på hjemmesiden deres, kanskje dere finner noe dere liker.

unnamed-3

unnamed-12


unnamed-14

Disse bildene har jeg delt før på min instagram konto. Om dere er på instagram er min konto: @aimforhappiness

Her er linken til nettbutikken: http://harleyandco.com

// Ha en god start på uka //

2 kommentarer om “Lys med attitude!

  1. Så kjempefine! Jeg ble så inspirert av ditt forrige innlegg også – det med fotografiene. Det å ramme inn minner på den måten – jeg skal ha et nytt bilde på soverommet og tror jeg skal bruke et foto. Takk for inspirasjonen ❥ og må du ha en riktig god påske!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..