Mitt hjem er der min familie er!

Standard

Denne helgen har jeg tilbringt store deler på sofaen under ullteppe med en kopp ingefær-mynte te, og med en haug med inspirasjon. Når formen ikke er på topp, får jeg i det minste brukt min kreativitet. Vi i vår lille familie på tre er inne i en spennende periode, og jeg får utløp for min kreativitet med mange spennende nye interiør prosjekter. Mye er fortsatt usikkert, mye er fortsatt løse planer, men jeg har ganske stor tro på at bloggen kommer til å innholde mye interiør, inspirasjon og vårt hjem framover.

20131103-194601.jpg

En kommentar om “Mitt hjem er der min familie er!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..