All you need is love

Standard

All you need is love – John Lennon

Jeg kan trygt si at fundamentet til vår lille familie har ristet grundig, og det har ikke langt nært stått fjellstøtt den siste tide. Utfordringer har nærmest blitt kastet etter oss, og jeg har ikke sjeldent sagt, «nå kan det virkelig ikke skje mer, nå MÅ det gå oppover…», men da har plutselig en ny utfordring dukket opp. Bare for å tydeliggjøre, utfordringer kan være vel og bra, ja det er ikke sjeldent at man ikke kommer bedre ut av det, men nå har det vært mer enn vår familie nesten kan takle!

Det er da jeg blir så glad når jeg kan sitte å se på bilder og hente ny inspirasjon!
Denne gangen er det et nydelig bilde som min kjære fotograf samboer har tatt på vår nåværende ferie i København. Bare akkurat det gjør meg ekstra lykkelig, jeg har en ufattelig stor tilgang til fantastiske bilder. Dette bildet utstråler for meg det som har vært ekstra viktig for oss i denne vanskelige tiden, ~ uten min trio, uten min datter, uten oss hadde det kanskje ikke vært like lett å se lyset i enden av tunnelen.

Et lite steg nærmere vår suksess

Gleder meg!

20130609-223644.jpg

6 kommentarer om “All you need is love

 1. Ens aller nærmeste er det aller, aller viktigste – og som du vet; the only way is up – og jeg VET at 2013 blir året deres! Gleder meg til å følge utviklingen, og jammen gleder jeg meg ekstra til å se alt det du kommer til å bidra med i denne bloggen også! Nydelig bilde av dere – kos dere videre ❤

  Liker

  • Denne kommentaren så jeg nå.., den hadde havnet i spammen!.., og den var da altfor hyggelig til å havne der syns jeg;) Merkelig! Uansett, takk for det, og takk for troen på 2013!!:) Hyggelig at du gleder deg til å følge bloggen, det inspirerer til legge ut nye innlegg det!;) Klem

   Liker

 2. Leit å høre at dere har fått så mye motgang mot dere.Håper det går oppover nå!Sender deg mange gode tanker og ønsker ❤ Stor klem fra Cathrine

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..