Ny start, nye muligheter.

Standard

Ny start-nye muligheter.

Velkommen,

for meg illustrerer dette bilde, som er tatt fra vår tur til Bali, en ny start. At det var en ny start hadde jeg lite anelse om før noen måneder senere. Jeg var gravid med Stella på dette bildet, og alt vi hadde i vente ante jeg lite om. Hun er nå 2 1/2 år, og livet som småbarnsmamma har stabilisert seg. Jeg kjenner at jeg igjen har behov for å få utløp for min kreative energi, og jeg er dermed klar for enda et nytt kapitell i mitt liv, nemlig å starte denne bloggen!  Jeg håper dere har lyst til å følge med, og kanskje til og med være med å forme dette kapitellet. Jeg kommer til å bruke denne bloggen til dele det jeg blir inspirert av –  alt fra foto, grafisk design, mote/trender, kunst, typografi, farger, interiør og mye mer. Jeg er grafisk designer, og det visuelle har alltid vært mitt hjerte nærme. Dette blir først og fremst en visuell blogg, og jeg håper jeg kan inspirere.

Vil dere følge meg på reisen?

 

7 kommentarer om “Ny start, nye muligheter.

  1. Ja, Jannicke! Denne bloggen gleder jeg meg til å følge videre. 🙂 Gleder meg til å se dere til helgen. Klen

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..